zondag 21 april 2019
nl-NLde-DEen-GB
Tandemspringen

Certificaat

Na de landing ontvang je een certificaat als bewijs van je onvergetelijke skydive ervaring.

tandemsprong

 

 

De briefing

Na een korte instructie op de grond krijg je een overall en soort tuigje aan (een harnas heet dat) waarmee je later in het vliegtuig wordt vastgemaakt aan je instructeur. Wij werken met professionele instructeurs die vaak meer dan duizenden parachutesprongen hebben gemaakt.

De vrije val

Op een hoogte van 9.000-12.000 ft (3-4 km) is het zover. Je springt, vastgekoppeld aan je instructeur, het vliegtuig uit. Als een komeet suis je naar beneden en ervaar je de ongekende sensatie van de vrije-val. Dit gaat met een snelheid van 200 km per uur. Na ongeveer een halve minuut trekt de instructeur de parachute open en zweef je rustig richting aarde, genietend van een prachtig uitzicht over de Veluwe.
duosprong

Video/Fotoreportage

De meeste mensen maken maar één keer in hun leven een parachutesprong. Dan wil je dat ene moment natuurlijk ook vastleggen voor het nageslacht. Het is mogelijk om van je sprong een video en foto reportage te laten maken. Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheden.

Het meenemen van eigen camera's en telefoons is een risico voor de tandeminstructeur, jezelf en personen op de grond. Bovendien is het maken van beelden tijdens parachutesprongen specifiek gereguleerd. Het is dan ook niet toegestaan zelf camera's, al dan niet vastgezet, mee te nemen in het vliegtuig en tijdens de sprong. 


tandemsprong  


Tandem Cadeaubon

Geef iemand een "Once in a life time experience" cadeau!

Tandemsprong cadeaubon voor een vrijdag/weekend/feestdag € 199,00

Tandemsprong cadeaubon voor ma t/m do € 185,00

Cadeaubon voor een foto/videoreportage € 110,00 (exclusief de tandemsprong)

Cadeaubon voor een handcamopname € 60,00 (exclusief de tandemsprong)

Bestellen van een cadeaubon kan je hier doen. 

Na ontvangst van de bon kan de "gelukkige" met ons contact opnemen voor het maken van een afspraak. De bon wordt niet op naam gezet en is dus overdraagbaar, maar kan niet worden ingewisseld voor cash geld. De bon is 1 jaar geldig. 

tandemcadeaubon