zondag 21 april 2019
nl-NLde-DEen-GB

Clubbar "De Wolk"

Het Nationaal Paracentrum Teuge beschikt over een gezellige clubbar/petit-restaurant, welke geheel in stijl van het parachutespringen is ingericht. In deze bar zijn zowel sportparachutisten als de tandemspringers en toeschouwers van harte welkom.

Rondom de clubbar is een terras met picknickbanken waar de bezoeker iets kan nuttigen en naar het parachutespringen kan kijken.

tandemsprong          parachutespringen

Assortiment

In de bar kunt u koffie, thee, diverse frisdranken, alcoholische dranken, taart, chips en snoep verkrijgen. Daarnaast beschikt de Wolk over een keuken, waar diverse snacks en gerechten worden bereid. 

In De Wolk hangen borden met de verkrijgbare etenswaren. U moet uw bestelling aan de bar doen en zelf meenemen, er wordt niet geserveerd. Het wordt op prijs gesteld als u de gebruikte flesjes, kopjes en borden even terug brengt naar de bar. 

Betaling

De betaling in de clubbar is alleen mogelijk middels PIN, een ledenpas of een gastenpas. Contante betaling aan de bar is NIET mogelijk.

De gastenpas is te verkrijgen uit de automaat in de hal. De gastenpas kan handig zijn voor springers die langer op het paracentrum komen springen of gasten die geen PIN mogelijkheid hebben. De pas is gratis (wel € 3,- borg) en kan worden opgewaardeerd middels PIN, muntgeld en bankbiljetten. Na inlevering van de pas krijgt u de borg en het tegoed tot € 20,- retour.

Ledenpas

Clubleden van het Paracentrum (VPCT) krijgen bij betaling met de ledenpas gemiddeld 30% korting in De Wolk.Para-maaltijd

In principe wordt iedere dag een warme Para-maaltijd (de Parahap) gemaakt. Dit kan variëren van een eenvoudige Hollandse maaltijd tot een pasta of een éénpans-gerecht met een lekker toetje of een bakje koffie. Als je de para-maaltijd wil nuttigen dan graag voor 16.00 uur aan de bar dit even melden. Zonder melding is de kans groot dat alles op is. De parahap kost € 9,- voor niet-leden en € 7,- voor leden.

Roken

In de clubbar is het verboden te roken. Op het terras kunt u uw peuken in de daarvoor bestemde rookpalen deponeren.

      

At your service!

  

 

Groepen

Voor groepen kunnen wij volledige ontbijt en/of lunch en/of een avondmaaltijd (para-maaltijd) verzorgen. Ontbijt en Lunch in buffetvorm. Ook een gezellige BBQ is mogelijk. Vraag Werner naar de vele mogelijkheden en de prijzen. 

Informatie

Voor vragen of bijzonderheden met betrekking tot de horeca-mogelijkheden en uw persoonlijke wensen, kunt u altijd contact opnemen met het paracentrum of stuur een mail naar wolk@paracentrumteuge.nl