zondag 21 april 2019
nl-NLde-DEen-GB
Ervaren springers

Faciliteiten

Het Nationaal Paracentrum Teuge beschikt over alle faciliteiten die de Sportparachutist van vandaag de dag mag verwachten. Een prachtig gebouw, grote schone packingvloer, de ruimste en snelste vliegtuigen, teamruimtes met A/V apparatuur en koelkast, een gezellige bar, goede bedden, een warme douche en bovendien een professionele enthousiaste Staff. Surf op onze website en ontdek alle details. Of beter nog, kom gewoon lekker springen en ervaar het zelf! 

        Hangaar               

   

Teams

Voor teams bieden we uitzonderlijk goede teamdeals, klik hier voor de details. Het Nationaal Paracentrum beschikt over uitstekende faciliteiten en ruim voldoende vliegcapaciteit met onze Supervans.  Ook packers kunnen op verzoek geregeld worden. Andere wensen? Neem contact op en informeer wat we allemaal kunnen regelen.

                        

 

 

              

  

Opbergruimte voor eigen materiaal

Het paracentrum beschikt over een groot aantal goede "lockers" zodat je je eigen springmateriaal veilig kunt opbergen en achterlaten op het paracentrum. Deze lockers zijn te huur voor € 45,00 per jaar. 

De hangaar waarin de opbergkasten zich bevinden wordt buiten de openingstijden van het paracentrum in de regel afgesloten. Het paracentrum draagt echter geen enkele verantwoordelijkheid voor beschadiging of ontvreemding van of uit de gehuurde opbergruimtes. Vraag het manifest voor meer info en de beschikbaarheid.

                                                           

Nog geen eigen springmateriaal?

Wij verhuren complete uitrustingen met hoogtemeter. De parachutes zijn vooral geschikt voor de meer onervaren springer. Heb je inmiddels een flink aantal sprongen en wil je snellere, kleinere parachutes huren, dan kan je terecht bij één van de para-shops op het vliegveld Teuge.

 

Coaching

Op het Nationaal Paracentrum Teuge lopen een aantal bekende coaches rond die teams en individuele springers kunnen begeleiden in een bepaalde (wedstrijd)discipline. Van rookie tot AAA team en van Canopy Formation tot Canopy Piloting.

  • FS Coaching
  • CF Coaching
  • CP Coaching
  • FF Coaching
  • Canopy Control
  • Wingsuit