zaterdag 23 maart 2019
nl-NLde-DEen-GB
Parashows

 

 

 

 

 

Als jij het kunt bedenken, kunnen wij het uitvoeren.

  • Wat dacht je bijvoorbeeld van een eregast die zelf springt?
  • En wat is er romantischer dan een springer die op jouw bruiloft de ringen 'per luchtpost' komt brengen?
  • Opening van een nieuwe zaak?
  • Een nieuw product lanceren of een voetbaltoernooi openen?

Het zijn maar een paar voorbeelden van wat er allemaal kan!

De parachutisten kunnen, hangend aan hun parachute, vlaggen ontplooien van een bedrijf en/of van sponsors. Bovendien kunnen ballen, sleutels, scharen en dergelijke worden meegenomen om bijvoorbeeld een opening een extra feestelijk tintje te geven. Deze attributen nemen wij gratis mee. Een extra accent kan nog worden verkregen door de parachutisten rookpotten mee te laten voeren.  

 

Zelf mee springen?

Wil jij of een genodigde (b.v. voorzitter, burgemeester, directeur) als parachutist de show meemaken? Ook dat kan! Je springt dan mee met een professionele tandem-instructeur en landt voor je eigen publiek. Natuurlijk kan zo'n tandemsprong ook voor een eventuele sponsor een onvergetelijke ervaring zijn.

 

Het parachutespringen is zo veelzijdig dat het programma van een show en de mogelijkheden daaromheen eigenlijk alleen beperkt worden door jouw en onze fantasie. Indien je het wenst, voorziet de grondploeg de show van deskundig commentaar, zonder extra kosten. Je dient dan wel voor een geluidsinstallatie te zorgen. Tijdens dit commentaar kunnen natuurlijk ook de sponsors genoemd worden.

 

Bel of mail ons voor meer info:  055-3231604 of  info@paracentrumteuge.nl